maandag 10 december 2007

Hallo allemaal,
aangezien het vandaag zo'n druilerige dag is, wil ik jullie een beetje entertainen met het verslagje van ons (Isolde en mezelf) shopdagje in Nederland. We vertrokken zaterdag goedgemutst en een beetje geblutst (Isolde dan) naar de creatie. We hielden ons aan hetzelfde programma als de vorige keer. De eerste stop in een tankstation, ons karreke had dorst. En dan zelf een beetje bijtanken en kijken naar de mannen die vuil boekskes bekeken en ook kochten :-).
Daarna verder naar Veghel. Daar was het een drukte van jewelste, want net zaterdag kwam de nieuwe Get Inspired kit uit van de creatie, dus al die gezellige Hollandse dames kirden wat 'ach wat gezellig' en 'zie nou hoe mooi' en 'tjongejonge' en wij dachten enkel van 'nou moe, zo druk'.
Toch hebben we heel actief geshopt en onze kasticketjes vertelden ons dat we 'geslaagd' waren in ons shoppen. Met een gehalveerd budget stelden we de GPS (met jaja, een hollandse dame als gidse) in op Heesch, maar eerst een tussenstop in Veghel city om mijn Secret Santa Pakje op de bus te gooien (blijft nog steeds een stukkie goedkoper over de grens).
In Heesch zijn we ons eerst gaan bezondigen in dat Amerikaanse hamburgergedoe en daarna vol energie naar de scrapbookwinkel.
Daar was het rustig en konden we op ons gemakske rondkijken. Het was minder overweldigend dan de eerste keer dat we erheen trokken. Onze mandjes (op wieltjes, jiehaa) raakten toch alweer heel vlug gevuld en de kasticketjes werden langer en langer en langer....
Met een heel tevreden gevoel stelden we ons madammeke in op locatie: home en reden naar huis. Vanaf Antwerpen werd het bijna zwemmen naar huis. Hoe komt het dat het altijd regent als wij voor scrapdoeleinden onszelf bij Antwerpen begeven??? Eerste trip naar holland => regen !!! Scrappen tegen kanker => regen !!!
Moegeshopt nestelde ik me ' avonds met mijn Humo-dekentje voor de niet zo open haard en keek met twinkelende oogjes naar mijn nieuwe spulletjes.4 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Ziet er leuk uit!

Tania zei

Dat zag er een gezellige dag uit! Ha, jullie zijn dat, die hier in Antwerpen altijd voor de regen zorgen ;-) De volgende keer als het regent, denk ik vast : "Ha, Daphné & Isolde zijn weer in de buurt aan het shoppen" *lol*

pruts zei

in blogland kom je bekenden tegen.:-) leuk verslag!!!!
heesch, de eerste keer (en enige keer) dat ik daar ben geweest heb ik er zeker drie uur rondgelopen.
tof !!!! die wieltjes

Pixum Easyblog NL zei

Hallo,

Neem eens een kijkje op: http://online-fotoservice.blogspot.com/2008/01/scrapbook-wedstrijd-van-pixum.html

Een speciale scrapbook wedstrijd georganiseerd door Pixum die wellicht wat voor je is?
Mocht je een link op je homepage willen plaatsen , verheugd ons dat erg!

Groeten,

Albert