vrijdag 30 mei 2008

Hallo allemaal,


Op Els' blog zag ik foto's van haar honden die lagen te slapen, en het moest juist lukken, die avond voerde Lucy weer een van haar showtjes op. Ik heb het gefilmd met mijn digi, maar de kwaliteit is niet zo super.

Het gaat om een neustest bij onze hond. Ze ligt te slapen met voor haar neus een worstje, een koek en een stokje (oh, verderfelijke verlokkingen der hondenwereld).

Moest je storende geluiden horen, da's mijn moeder (het vinger-op-mond-teken kent ze nog niet zo goed, excell daarentegen 0:) )Maandag zijn we gaan shoppppppppppppppen naar Brugge, dolle pret, zoals altijd. For old time sakes gaan eten bij de marginale pizzeria (al zag die er minder margi uit dan vroeger, wat een likje verf allemaal kan doen). Het was lekker rustig in Brugge, die giechelkonten zaten nog op school en het weer beloofde weinig goeds, dus konden we op het gemak snuffelen.


Combineer een moeder die bij hoog en laag beweert geen kleedjes meer te zullen kopen, en een winkel vol kleedjes, en je lacht je gegarandeerd kriek (haar Visa-rekening mss minder).


Na het winkelen slenterden we nog even naar het Minnewaterpark, waar de zwanen op hun nest zaten. Enkele zwanen hadden zelfs al jongen. Zo lief! Toch even foto's genomen (scrapmisvorming hé).
Geen opmerkingen: