maandag 15 september 2008

bij gebrek aan een eigen hondje ...

Nu onze woefie er niet meer is, gaat ons moeder vaak gaan wandelen met de hond van de buren, Luka. Maar nu zag ze op de site van de dierenbescherming van Ieper staan dat ze mensen zochten om met de hondjes te gaan wandelen. Deze namiddag dus richting dierenasiel en daar kregen we deze drie lieverds mee:

Didi, Bonny en Kenzo. Drie Yorkshiretjes van 7 en 9 jaar oud. Didi en Bonny zijn broer en zus en Kenzo was hun stiefbroertje. Ze zijn samen afgestaan omdat hun baas er geen tijd meer voor had. Het zijn drie lieverdjes, dus als je interesse hebt, ze staan te trappelen om een nieuw baasje. Waarom we ze zelf niet nemen? Drie hondjes zijn te veel en bovendien willen we nog een tijdje wachten.

Nog enkele fotootjes om te tonen welke zotte achterdeuren het eigenlijk wel zijn. En ook geheime knuffelaars. Vanaf je je hand uitstak om de leiband juist te doen (Bonny had er een handje van weg om steeds in de war te geraken) wilden ze alledrie omtermeest aaikes hebben.Volgende week gaan we terug gaan wandelen ermee, al hoop ik stiekem voor hen dat ze er niet meer zijn, dan weet ik dat ze een nieuw mandje hebben gevonden!

4 opmerkingen:

sollie zei

Ben eigenlijk niet zo aan van die kleine keffertjes, maar ze zien er heel schattig uit ,haha. Veel wandelplezier samen.

pruts zei

ik heb het nogal moeilijk om naar een asiel te gaan. ik zou alles meenemen naar huis. :-)
heel tof van jullie dat je gaat wandelen met deze drie sloebers. ik hoop ook dat ze een nieuw mandje zullen vinden.

Anja zei

Lief van je dat je deze hondjes extra wil verwennen door met hen te gaan wandelen...

Elsje zei

Ik vind het fantastisch dat je dit doet Daphne! Ikzelf heb het nogal moeilijk om naar een asiel te gaan, ik neem gegarandeerd eentje mee en momenteel heb ik genoeg met mijn vier woeffies :) Ik hoop dat deze lieverds vlug een gouden mandje vinden.

groetjes,
Els