zondag 3 mei 2009

national scrapbooking day

Zoals de meesten onder jullie wel weten was het zaterdag National Scrapbooking Day, dus kon ik niet anders dan dit weekend aan de slag te gaan. Het album van Fuertevenura ligt te janken om afgewerkt te worden en er liggen nog bergen andere foto's ver weggestopt in een schuif die ook dringend gescrapt moeten worden. hoe lang nog tot de zomervakantie???
Deze is voor de maandelijkse rubriek 'scrappen doorheen de tijd'. Ons Martha speelde een kleine bijrol in deze productie, ochot pas negen weken oud!

Deze werd gemaakt met een Prima Paintable, de eerste keer dat ik er eentje gebruikte, tijdens een workshop op de muco-dag, en ik vond het echt leuk om doen. Ik won er bovendien ook nog een leuk prijsje mee, wat altijd handig is meegenomen.


Deze heb ik gedaan aan de hand van het gratis winkelspel van Inge op het hobbyforum. Mijn drie items waren: de titel van een liedje (You are so beautiful van Joe Cocker) - paars als hoofdkleur en bling bling (de kleine letters zijn glitterletters en de grote letters heb ik bewerkt met glaze accents).


Deze zullen jullie weldra ook terugvinden op de NAN-site.
En dan nog enkele spreads voor creanijn die er ook weldra aankomen. Mijn album van Fuerteventura is stilaan aan het afraken.2 opmerkingen:

pruts zei

wow, als jij eens begint te scrappen dan ben je precies niet te stoppen.
mooie lo's !!

natacha zei

wauw je hebt echt niet stil gezeten
mooie layouts heb je gemaakt
de leukste vind ik met de Prima Paintable
vind dit toch steeds moeilijk om deze te gebruiken
groetjes natacha