dinsdag 18 augustus 2009

eerste keer aan de zee

Gisteren zijn we met onze Martha naar de zee geweest. Het was de eerste keer dat ze de zee zag. Het eerste moment dat we op het strand kwamen was ze overdonderd door alle geluiden en indrukken. We hadden speciaal een kalm stuk strand uitgezocht waar honden toegelaten zijn. Maar toen we daar aankwamen was er juist een jeugdbeweging een competitie vliegeren aan het houden, wat voor veel lawaai zorgde. Maar toen we dicht bij de zee zelf liepen, was het veel rustiger en kon Martha eens goed doorlopen. De eerste stapjes in de zee waren heel voorzichtig, en de eerste golven vond ze beetje beangstigend, maar na een vijftal minuten had ze alle drempels overwonnen en croste ze over het strand. En natuurlijk was het fototoeste ook mee!Het plezier straalt er gewoon van af. Ze bleef wel aan de lange lijn, durfden haar niet los te laten, wie weet waar ze dan uitgekomen was.
Martha is duidelijk verzot op krabsalade, op het strand wou ze telkens de aangespoelde krabbetjes opeten.Na een uurtje werd ze al moe en was ze een knuffelhondje aan het worden.

Op de dijk kwamen we een mevrouw tegen die ook een epagneul meehad. Iets wat je ook niet alle dagen tegenkomt. Natuurlijk moesten de twee hondjes samen op de foto.

En een ijsje om de dag af te sluiten. Ik heb de bovenste helft opgegeten, Martha de onderste.

2 opmerkingen:

Creanijn zei

Wauw, mooie foto's zijn het geworden!

Atelier Ullizee zei

Waar is dat schattig puppy'tje gebleven?