zaterdag 20 april 2013

opendeurdag bij Creanijn

hallo allemaal,

wat vliegt te tijd toch altijd zo snel. We zijn alweer april. Volgende week zondag, op 28 april is het opendeurdag bij Vicky van Creanijn. Je kan er natuurlijk komen shoppen, maar je kan vooral komen kijken naar wat het Design Team allemaal voor jullie klaarstoomt.

Veerle en Marie-Rose gaan aan de slag met alle prachtige spulletjes die Creanijn de laatste tijd binnenkreeg en bij mij kun je een kleine make & take volgen met de superschattige Fizzy Moon-stempeltjes en Washi-tape.

Verder kun je er natuurlijk terecht voor leuke acties. Ik geloof dat een klein vogeltje mij zelfs een superactie op de Copic stiften in het oor fluisterde, zeker de moeite voor de stiftenfans onder jullie!

En voor de dierenvrienden onder jullie, er zal ook een standje aanwezig zijn van het Vrolijke Konijnenhol, de konijnenopvang die Vicky en Ann recentelijk oprichtten.

Ik ging alvast aan de slag met spulletjes van bij Creanijn:


De eerste lo is er eentje van mijn venteke Baziel. Hij doet zo graag onnozel voor de camera. Deze keer speelde hij verstoppertje achter de luiken van ons washok buiten. Ik ging aan de slag met papier van Basic Grey en washi tape van MME. Natuurlijk vind je al deze dingen bij Creanijn.


Voor deze lo ging ik even rommelen in mijn gigantische voorraad spulletjes. Ik sneed stroken van het papier (wederom Basic Grey) en vlocht de stroken door elkaar op het blad. Ik koos de foto omdat in het kleed van de bruid het rood van het papier terugkomt. Ik vond de zelfklevende strook met hartjesmotief in mijn voorraad en deze leek me geschikt voor de lo. Het leverde in ieder geval een mooi contrast op. De swirl tekende ik zelf met een Pearl maker, ideaal om wat verfijning in de lo aan te brengen.

Ziezo, ik hoop jullie allemaal zondag te mogen begroeten bij Creanijn.


1 opmerking:

Veerle zei

treezeke, tijd voor een update :-)