zondag 20 januari 2008


Sinds enkele weken ben ik lid van het design-team van de schetsenblog van creanijn. Voor alle scrapbookers, op deze site kun je wekelijks een nieuwe schets vinden voor het maken van spreads. Ik vind het altijd heel leuk om te werken met schetsen. Ga dus zeker eens een kijkje nemen naar de site.

Ondertussen ben ik ook begonnen met de Use Up Your Stash-challenge. Het opzet is dat je met je oude scrapbookspullen lo's maakt. Telkens je een lo hebt gemaakt met enkel oud materiaal, steek je een euro in een spaarpotje. De bedoeling is dat je op het einde 100 lo's hebt en dus ook 100 euro. Daarmee kun je dan lekker nieuwe spulletjes gaan shoppen. Sinds ik begonnen ben met de challenge, heb ik er al 5 in mijn potje mogen doen, dus we zijn goed bezig.
Hier enkele lo's die ik maakte voor de schetsensite:
Since a couple of weeks, i'm a member of the design team of
this sketch-site. Take a look at the site, it's a really great one.


I also started a Use Up Your Stash-challenge. Simple rules: you can only use things you allready have, so no new stuff. When you made a lo with only old stuff, you get one point and you put one euro in a tin. At the end, you're supposed to have 100 lo's and 100 euro to go shopping new scrapbook-goodies.


The lo's you see here are the lo's I made for the skect-site.
4 opmerkingen:

pruts zei

ze zijn beide heel mooi lo's !!!
maar mijn voorkeur gaat naar de tweede !!!!!! heel erg leuke !!!

Tania zei

Prachtige LO's! Maar die kattenvanger vind ik echt wel super!

sollie zei

Zoals ik al gezegd heb tijdens het chatten: supermooie LO's.

Anoniem zei

Het zijn mooie LO's!! Ik kan het zelf niet, met zoveel foto's op 1 blz, maar het ziet er bij anderen wel altijd leuk uit ;o)