dinsdag 15 april 2008

weer lustig aan de scrapzwier

Jaja, ik ben weer helemaal aan de zwier met het scrappen.

Gisterenavond gaan scrappen bij Bianca, een vriendin van mij met haar eigen hobbywinkel. Door al de winkeldrukte geraakte ze zelf weinig of niet aan het scrappen, en aangezien ik ook een scrapprobleem had de afgelopen week, planden we een scrapavond gisteren. Wederom veel getetter, weinig gescrap, mo ja, da valt wel mee.
Ik heb eindelijk de foto's gescrapt van een shopuitje van mijn ma en ik in oktober of zo. Ik had zin om nog eens met zwart cardstock te werken. Bianca had roze papier er bij liggen dat ideaal bij het thema van mijn foto's, fashion. Ik vind het echt een leuke lo van mezelf, dus pluim op mijn hoed. Ik heb gisteren nog een lo gemaakt, maar die kan ik nog niet tonen, het is een schets van creanijn, dus nog eventjes geduld.
Ik had de voorbeelden van de Kars-dagen bij Bianca in de winkel gelaten, en er gisteren van geprofiteerd om een foto te nemen van mijn eerste Tim Holz-avontuur. Want jaja mensen, dit persoontje had nog nooit van Tim Holz gehoord. Mja, je kunt niet in alles perfect zijn he.

8 opmerkingen:

Essie zei

Hoi, wat een leuke LO.
De rest van je werken zien er ook mooi uit. Zal zeker nog eens een kijkje komen nemen op je blog.

Liefs, es

Anoniem zei

Hey,

Wat ben ik blij dat je weer in actie bent geschoten! Zo kan ik weer meegenieten van je creativiteit!

Groetjes, Anja

Tessa Tegendraads zei

oh wat vreselijk leuk weer!! Groetjes van Tessa

Krisje zei

Leuke uiltjes :-)

pruts zei

heel mooi !!!
blij dat je terug de scrapvibe te pakken hebt !!!

virginie zei

leuke kleurencombi dat roze en zwart: meisjesachtig en stoer tegelijk. En Tim Holz is dat die van de stempels hm je ziet ik ben ook niet van alles op de hoogte hoor. Greetz.

Rika zei

Mooie LO!

Caroline van Scrap2be zei

mega!