woensdag 18 februari 2009

getagd!

Hola, wat is het alweer een hele tijd geleden dat ik hier nog iets gepost hebt. Het is dan ook de laatste tijd verschrikkelijk druk geweest. Ik kijk reikhalzend uit naar de vakantie volgende week. dan werk ik alles bij. De nieuwe schets komt er dit weekend aan.


Maar ondertussen werd ik ook een aantal keer een awardje toegesmeten en een aantal keer getagd. Over de awardjes later meer, de tag nu! Ik werd getagd door Anja, Babs en Martine. Het komt er op neer dat je naar je vijfde mapje afbeeldingen op je pc moet gaan en de vijfde foto moet nemen. Aangezien mijn pc een doolhof van mapjes is, heb ik het vijfde mapje, van het vijfde mapje van het vijfde mapje genomen. En tot mijn grote verbazing vond ik daar deze foto.
Deze foto is genomen op mijn diploma-uitreiking in Brugge, toen ik samen met drie vriendinnen mijn diploma voor lerares lager onderwijs mocht ontvangen. Wat lijkt dat al lang geleden... In werkelijkheid nog maar drie jaar maar toch...
Ik ga mijn tagje verder gooien en gooi het naar Isolde, Kelly, Virginie (addicted to scrap), Inge en Natascha.
hopelijk tot binnen een paar dagen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jij bent dus in hetzelfde jaar als ik afgestudeerd (2006 dus) raar dat we mekaar niet kennen. Ik vind ook dat het al een eeuwigheid geleden lijkt maar ben wel blij dat ik er van af ben hoor, al dat studeren pff ;-)

sollie zei

Moet dringend ook m'n blog bijwerken. Deze tag zal wel een stimulans zijn, haha.
groetjes Isolde