zondag 25 november 2012

Albumtrack Vicky

Op 11 november was het weer naar jaarlijkse traditie Album Track bij Creanijn.  Wat houdt dat nu juist in, zo'n Album Track. Wel, als je een beetje een snelle scrapper bent, kun je op een dag tijd een hele stapel foto's wegwerken. Je krijgt een album, tien schetsen en al het papier om aan de slag te gaan met je foto's. op basis van een tiental schetsen kun je een mooi album maken. En geen nood, je papier mag je helemaal zelf kiezen, dus je gaat niet allemaal met het zelfde album naar huis. Verder mag je helemaal op je eigen tempo werken. Je hoeft de schetsen ook niet letterlijk te volgen, ze dienen als leidraad om je te helpen. Ik heb bijvoorbeeld de volgorde van de schetsen helemaal door elkaar gegooid, omdat het beter uitkwam met de foto's die ik meehad.
 
Oh en niet te vergeten, je krijgt er ook een goedgevulde goodiebag. Dit jaar was het een goodiemap, een map om je lo's die je nog wil maken in op kan bergen, of zoals Vicky hem gevuld had: met leuke alfabetten, cardstock en kleurrijk papier.Verder nog interessante tekstlabeltjes en andere leuke fietsjefatsjerie, gelijk wij zeggen.
 
Ik ging aan de slag met de foto's van ons Martha-reisje naar de Auvergne. 
 
 

Ons Martha is echt dol op het huisje van Les Giscons. Dat is hondvriendelijk en de eigenaar heeft zelf ook twee honden. Ons Martha doet niet liever dan op het omheinde terrasje zitten en blaffen naar Terry en Belle.

 

 
Sinds dit jaar is er ook een speelweide op het terrein, en wij namen ons Martha enkele keren per dag mee naar deze weide. Onderweg lagen er boomstronken, dus was het poseren geblazen voor ons Martha.
 

 
 
 
 
 
We deden een daguitstapje naar de kleinere dorpjes in de buurt en kwamen zo in een heel klein dorpje terecht waar we een mooie romaanse kerk zagen staan. Het was zelfs een vorm van Urbex-forografie, want de kerk was al oud, net zoals de inboedel ervan. De donkere crypte was een ervaring op zich.
Ik zag het blad met de stralen zitten in Vicky's papierbakken en wist direct dat ik het wou gebruiken met de foto's van de kerk. De heiligheid van dit gebouw een beetje in de verf zetten.
 


1 opmerking:

Veerle zei

mooitjes hé!

zo gaat ie goed, tellertje voor 2012 nog aardig aangedikt in november!

gr