zondag 3 februari 2008

Ik ben getagged door Vicky en dit zijn de regels:

1. Je moet de regels posten voordat je je antwoorden geeft.
2. Je moet een ding over jezelf opnoemen met iedere letter van je middelste naam. (Als je geen middelste naam hebt, gebruik je je meisjesnaam).
3. Nadat je getagged bent, moet je je blog updaten met je middelste naam en je antwoorden.
4. Op het eind van je post, moet je net zoveel personen "taggen" als er letters zitten in je middelste naam. (Laat wel even een berichtje achter op hun blog dat je ze getagged hebt en dat ze de regels op je blog kunnen lezen....)

Ok, ik heb twee middelnamen, maar ik ga de mooiste nemen, namelijk Mathildis.
Wat een hoop letters:

M: Monique, dat is mijn mama. Aangezien we maar met ons tweetjes zijn, hebben we een hele goede band.

A: ASK, oftewel in de juiste volgorde: KSA, de jeugdbeweging waar ik al enkele jaren leidster ben. We zijn net terug van een tweedaagse en het was dolle pret.

T: Tettergat. Blijkbaar vind iedereen mij een babbelgat maar eigenlijk is dat niet zo. Ik ben van nature een heeeeeeeeeeeeel verlegen meisje, maar ik probeer die verlegenheid tegen te gaan door te babbelen.

H: IK denk wel dat ik mag zeggen van mezelf dat ik creatieve handjes heb. ik scrapbook, ik maak mijn eigen juwelen, ik maak kaarten, ik doe aan encaustic, ik brei, haak, naai,... Ik zit dus zelden stil met mijn handen.

I: International. Jaja, ik ga zo graag op reis. Ik heb al veel van de wereld gezien, maar er staat nog veel op mijn verlanglijstje.

L: Lucy, mijn idiote hond. Voornaamste inspiratie voor het scrapbooken.

D: Daphné, mijn gewone voornaam. Mijn naam komt uit de Griekse mythologie en betekent laurier. Ik ben blij dat ik er als meisje ben uitgekomen, als jongen zou ik Gregoir geheten hebben en ik vind dat geen mooie naam.

I: ikke ikke ikke, nee ik ben geen egoïst, maar heb wel een complex persoonlijkheidje. En door enkele tegenvallers de voorbije jaren heb ik besloten om meer voor mezelf op te komen en ook meer aan mezelf te denken, dus misschien toch een beetje egocentrisch?

S: Scrapbooken off course!!! Een microbe die mij gebeten heeft en ik heb het serieus zwaar zitten!

Ziezo, ik zou er eigenlijk negen moeten taggen, maar zoveel vrije mensen zijn er niet meer, geloof ik.
Ik gooi mijn stokje naar Isolde, Kelly, Veerle en Caroline.

Nu ga ik een beetje gaan rusten, zo'n tweedaagse is toch vermoeiender dan je zou denken.

2 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Dag Daphné, niet alleen Natascha is je voorgeweest, in een eerder berichtje ook al Veerle. Maar ik doe helaas niet mee. Ten eerste heb ik geen middelste namen en vind ik mijn voor- of familienaam te lang. Niet om antwoorden bij uit te vinden, maar wel om het tikspel verder te zetten. Ik heb er een vorige keer wel aan meegedaan en niemand heeft het toen verder gezet. Vandaar dat ik dus besloten heb om niet meer in te gaan op tikspelletjes die aan meer dan één persoon doorgegeven moeten worden :-( Trouwens, inderdaad een geluk dat je geen jongen bent, lol! Dat was echt geen mooie naam ;-)

virginie zei

hoi hoi, djeezes dat was mijn eerste reactie toen ik zo'n berichtje op mijn blog zag. Nee daar doe ik niet aan mee. Kheb al tijd tekort om te scrappen i mean... Lucy leuke naam, misschien moet ze eens kennismaken met onze hond, hij heet Rudy hm ;-) Groetjes