vrijdag 29 augustus 2008

nog net op de valreep

De blogcandie van creanijn loopt welda af dus nog even deze drie spreads posten. Ze liggen hier al een tijdje klaar om gefotografeerd te worden, maar het was er nog niet van gekomen.

Voor deze spread over de Ngorongoro-krater gebruikte ik schets 5 nog eens opnieuw. Het is tevens een puntje voor mijn UUYS-challenge, want ik gebruikte enkel 'oude' dingen. Papier en bloemetjes die hier al een tijdje lagen. Ook de thickers lagen hier al een tijdje. Gelukkig had ik nog alle letters die ik nodig had.


Ik had nog foto's liggen van verschillende dieren in de Serengetti-vlakte, maar van geen enkel dier genoeg om er een lo van te maken, dus allemaal samen op deze spread. Ook voor deze enkel restjes gebruikt uit het 'oude' materiaal.

Wat me het meest bijblijft van de safari, was het overweldigende beeld van de kuddes. Jammer dat je dergelijke beelden nooit zo goed kunt overbrengen op foto. Voor deze spread schets 12 nog eens van onder het stof gehaald.

Door de schetsen te grbuiken, gaat het vlotjes in mijn album van Tanzania. Ondertussen zijn de foto's van Fuerteventura ook al onderweg, dus ik ga me de komende tijd zeker niet moeten drukmaken over te weinig foto's.

1 opmerking:

Annelies zei

Oh Daphné, mooie layouts hoor. Ik wou dat mijn vakantiescrapbook zo snel vooruitging als bij jou. Maar sinds ik kaarten ben beginnen maken, komt dat er bijna niet meer van. Groetjes, Annelies