zondag 31 augustus 2008

scrappen bij Martine

Vrijdagavond was het verzamelen geblazen bij Martine voor een gezellig scrapavond. Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens naar een crop was geweest, dus ik had er zin in! Onderweg Veerle opgepikt en dan richting Ekeren.

Martine wijdde ons in in de geheimen van het cuttelen, oftewel het gebruiken van de Cuttlebug.


Verder werd er die avond ook een nieuwe scraphype gelanceerd, het strijken van de lo's. Jammergenoeg heb ik de foto's nog niet bemachtigd, dus Veerle, stuur je ze eens door?

Om mezelf een uitdaging te geven had ik naar deze crop enkel foto's van ons woefie meegenomen en deze lo's heb ik gemaakt:


Ons woefie had altijd de gewoonte om met haar kop half uit de zetel te slapen en dan liefst ook nog met het topje van de tong uit haar bek. Je ziet soms kindjes met het topje van hun tong tussen de lippen van inspanning, ik denk dat het bij woefie dus een hele grote inspanning was, het slapen.


De tweede lo die ik maakte is met drie foto's die ik een maand voor haar dood nog heb genomen. Ik was de handpop voor het thema van de ksa aan het ineen naaien en de kop lag naast Lucy in de zetel. Verslaafd aan alles wat zacht was, heeft ze zichzelf stilletjes maar zeker naar de kop toegewerkt met als resultaat dat ze op zeker moment lag te slapen met de kop op haar kop, wat natuurlijk foto-materiaal opleverde.
En eindelijk mijn Petaloo-bloemen gebruikt van Bruno en Wendy.

5 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

Heel mooi die LO's. Hoe heb je die bloem gemaakt op de eerste LO? Zijn dat allemaal splitpennen? Echt heel mooi

Groetjes
Chantal

Birgit zei

Heel leuk! Die roze bloemen zijn geweldig!

Caroline van Scrap2be zei

Beide lo's zijn prachtig! Ook super dat je al die herinneringen kunt scrappen, koester ze maar!

Atelier Ullizee zei

Ja, hoe heb je die roze bloemen gemaakt? (lol) De nieuwe scraphype, strijken op een layout!!!
Bedankt voor de leuke avond, ik was super productief.
Groetjes, Natascha

Anne's Cards zei

Mooie LO's!!
Leuke blog!!