zondag 21 december 2008

Alweer een tijdje stil geweest hier, maar even een update van de voorbije weken. Vorige zaterdag trok ik met Inge en Isolde naar onze noorderburen, gaan scrapshoppen. Het was een hilarische dag.

In de auto op weg naar de eerste winkel. We waren net de grens voorbij, dus het was de eerste foto op Hollands grondgebied. Inge was chauffeur, en ze mag da nog doen!
Even zoeken naar en bewijs van ons vorig bezoek, en ja hoor, enkele pagina's ervoor stond ons berichtje van vorig jaar nog te blinken.

Na het eerste uitgeven van onze zuurverdiende centjes even bijtanken met een soepje.

Toch wel jammer, de creatie stopt ermee dus het was ons laatste bezoekje aan deze leuke winkel. Volgende keer gaan we op zoek moeten naar een nieuw adresje. Alle tips zijn welkom!

En dan vlug vlug in de auto naar de tweede winkel. Ook daar astronomisch veel geld uitgegeven, maar het was de moeite waard, en helemaal naar ginder rijden voor een blaadje scrappapier, da zou pas economisch onverantwoord zijn.
Onze Baziel was 's avonds heel curieus naar mijn aankopen. Hij kon vooral de aankoop van kattenstempels en van de zutter heel erg waarderen. De zutter-doos heeft hij zelfs aan een uitgebreid onderzoek onderworpen!
En dan nog enkele andere zaken. Ik maakte de voorbije weken ook deze twee kettingen. Ze liggen allebei in de etalage bij de buurvrouw en de paarse ketting is reeds verkocht, joepie.

en nog een sobere zilveren ketting en bijpassende armband. De poes hoort niet bij de creatie!
Bijna Kerstmis, dus tijd voor een echt kerststuk op de tafel. Het werd deze schotel in lichtgroene tinten. Door al het kerstgroen heft het huis nu een lekkere eucalyptus-sparre-geurtje.

Dit is het kerstcadeau voor ons moeder, een borduurwerkje van een epagneul breton, zoals ons Lucy er eentje was en ons Martha er eentje zal zijn. Het werkje is nu weg om ingekaderd te worden en Martha, die komt er vrijdag aan.

En om af te sluiten nog enkele foto's van onze opgroeiende kleuter. Hij groeit als kool en begint ook echt kattekwaad uit te halen, maar kan vaak o zo schattig zijn.

5 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

hoi hoi,
leuk dat jullie weer een keertje hier geweest zijn. Ik heb nog wel wat tips hoor voor leuke scrapwinkels. er zijn er genoeg hier. Bij de creatie ben ik zelf nooit geweest, het schijnt heel leuk te zijn.
By the way, ik had nog gemaild naar de art nouveau over mijn prijsje, maar ik heb nog niks terug gehoord, nu vraag ik me toch af of de mail wel goed doorgekomen is.

Groetjes
Chantal

Anoniem zei

Hey,

het was inderdaad een leuke dag die we zeker nog eens moeten overdoen (wel eerst de bankrekening eerst weer laten vollopen)
Ik kijk al uit naar de 29ste om kennis te maken met Martha en Basiel.
BTW heb je het zomerse detail in de eerst foto gezien?

Inge

Krisje zei

Hey, maar daphneeeeee, wat het je nog gekocht??? Mogen we geen foto's zien :'(

Enny zei

Hoi Daphné, zijn jullie al eens in de Scrapbookwinkel in Heesch geweest ? Ze hebben niet zoveel stempels, maar wel een aparte kamer vol papier, en heel veel embellishments en zo. Ook alle apparaten. Ze geven ook het tijdschrift "Creatief met foto's" uit. En in welke winkels zijn jullie die dag geweest ? Groetjes Enny

Creanijn zei

Hoi Daphne,

Leuk uitstapje zo te zien! En die kleine donder in huis, hihi, dat moet ook plezant zijn.
Verder wil ik je van harte bedanken voor je bijdrage tot het Creanijn Schetsenteam, en dat 2009 een schitterend en creatief jaar mag worden!

Groetjes van Vicky