donderdag 4 december 2008

vijfde schets

En hier zijn we dan ook direct met de vijfde schets alweer. ik vind deze een hele leuke en gemakkelijker om maken dan de vorige. dames, veel plezier ermee. Inzenden kan tot 1 januari 2009!Dit is wat ik ervan gemaakt heb. Foto's van onze wilde poes die de hond van de buren gaat uitdagen. De swirl is van Basic Grey (verschillende rub-ons in elkaar gepuzzeld), de stempel is van Autum Leaves en de titel is gemaakt met chipboardletters van het kruidvat. Die heb ik in alle kleurtjes liggen dus die ga je nog vaak zien passeren.

3 opmerkingen:

Enny zei

Hoi Daphné, jij maakt zulke mooie layouts, je bent ook dol op honden, zoals ik, en je blog is heel tof. Daarom heb ik jou een Award gegeven, kijk maar op mijn blog. Groetjes Enny

www.justme-enny.blogspot.com

Kelly zei

Hey

Ik kwam op je blog terecht via het in2hobbyforum. Je maakt hele mooie dingen! En leuke sketches, ik zal er eentje proberen als k tijd heb.
Ik lees dat je ook juffrouw bent, we zitten zowat in hetzelfde schuitje, ik leef ook van de (schaarse) vervangingen. Vervelend hé maar langs de andere kant hebben we dan wel meer tijd om te scrappen ;-)

groetjes Kelly

virginie zei

Leuke LO, sober, maar o zo leuk door de aparte zetting van de foto's.